Hypotheekrente

Natuurlijk wil je weten hoe hoog de rente is als je een hypotheek afsluit. Hier vind je daarom de rentetarieven van de Moneyou Hypotheek.

Zo gebruik je de tabel

  • Selecteer de gewenste hypotheekvorm.
  • De percentages 65, 85, 90, 95 en 100 staan voor het deel van de marktwaarde van je woning dat je met je Moneyou hypotheek financiert.
Moneyou zorgt ervoor dat de getoonde rentes in de tabel zo betrouwbaar en actueel mogelijk zijn. Als de rentes onverhoopt (tijdelijk) niet juist zijn, is Moneyou niet aansprakelijk als je hierdoor schade lijdt.

Rentetarieven overige afloswijzen

Moneyou hanteert een verschil in rentetarief voor de annuïteitenhypotheek ten opzichte van de overige afloswijzen. De lening voor je woning kan bestaan uit één of meer delen. Voor ieder deel kun je een afloswijze kiezen.

Aanmelden voor rente-update

Wil je op de hoogte blijven van de actuele hypotheekrente van Moneyou? Schrijf je dan in voor onze rente-update. Wij houden je dan op de hoogte van onze rentewijzigingen.

 

We gebruiken je e-mailadres alleen voor de rente-update.

Meer over rente


Welke keuzes hebben effect op de hoogte van de vaste rente die je voor je hypotheek betaalt? En hoe wordt de variabele rente bepaald?

Hypotheekrenteaftrek

Als je een hypotheek hebt, mag je de rente die je hierover betaalt voor de belasting in veel gevallen aftrekken van je inkomen. Daarbij gelden wel een aantal spelregels.