De Moneyou hypotheken stappenplannen

Het kopen van een woning is een grote stap. Bekijk daarom onze stappenplannen. Deze helpen jou bij je zoektocht naar een nieuw huis en het rond krijgen van de financiering.

Oriënteerders: in 10 stappen naar je nieuwe woning

Je wilt een woning kopen. Waar let je allemaal op bij de keuze voor een huis? Wat kun en wil je betalen en hoe doe je een bod? Neem je daarbij een makelaar in de arm? En hoe rond je de koop netjes af? Al dit soort vragen komen aan de orde in dit stappenplan, dat je ondersteunt bij de aankoop van een woning.

Beslissers: bepaal in 6 stappen welke hypotheek bij jou past

Je hebt je pijlen gericht op een woning. Nu de financiering nog. Hoe kies je nu de juiste hypotheek? Wat voor beslissingen moet je nemen? En welke hypotheekvorm(en) en rentevaste periode passen bij jouw persoonlijke en financiële situatie? Dit stappenplan is een handige lijst om te gebruiken bij het maken van je keuze. Of om bij de hand te hebben als je een adviseur in de arm neemt.

Afsluiters: aanvragen en afsluiten van een hypotheek in 4 stappen

Je hebt (bijna) een huis gekocht, en weet wat voor hypotheek je wilt. Tijd om te zorgen dat je hypotheek rond komt. In dit stappenplan vind je alles over het aanvragen en het afsluiten van je hypotheek. Van het aanvragen van het renteaanbod en het aanleveren van stukken tot het tekenen van de hypotheekakte bij de notaris.