Reviews

Moneyou Hypotheek

Zelf je hypotheek aanvragen

Je hypotheek zelf aanvragen - ben jij er klaar voor? Om daar zeker van te zijn, doe je altijd eerst onze kennis- en ervaringstoets. In ongeveer een half uur beantwoord je vragen over de mogelijkheden, regels en risico's die horen bij het aanvragen van een hypotheek.

Zo vraag je een hypotheek aan

 • Check je situatie

  Zet je inkomsten, uitgaven, bezittingen en schulden op een rij. Houd ook rekening met je toekomstplannen. Bereken hoeveel je ongeveer bij ons kan lenen en welke maandlasten daarbij horen.

   

 • Doe de kennis- en ervaringstoets
  Om er zeker van te zijn dat je voldoende kennis en inzicht hebt, doe je altijd eerst onze kennis- en ervaringstoets. Tip! Bereid je hierop voor, bijvoorbeeld door te lezen over onze hypotheekvormen – de vragen kunnen pittig zijn.

   

 • Vul je aanvraag in

  Geslaagd voor de kennis- en ervaringstoets? Dan kan je starten met het invullen van je aanvraag. Je kan ook eerst je hypotheekaanvraag invullen en de kennis- en ervaringstoets daarna doen.

   

 • Renteaanbod ondertekenen en documenten uploaden
  Nadat je je aanvraag hebt verstuurd, ontvang je van ons een renteaanbod in Mijn Moneyou Hypotheek.

 • Offerte ondertekenen – en naar de notaris!
  Met de documenten die we van je ontvangen, beoordelen we of je de hypotheek die je hebt aangevraagd, kan krijgen. Als dat zo is, ontvang je van ons een offerte.

Altijd inzicht in de status van je aanvraag

Bij Moneyou kan je – net als bij een postpakket – via je persoonlijke hypotheekomgeving van dag tot dag je hypotheekaanvraag volgen. Met Track & Trace zie je in 1 oogopslag wat de status is. Duidelijk en eenvoudig.

Onze hypotheekcoaches staan voor je klaar

Zelf je hypotheek afsluiten bij Moneyou betekent niet dat we je aan je lot overlaten. Vanaf het moment dat je hypotheek bij ons aanvraagt, staat er een persoonlijke hypotheekcoach voor je klaar. Onze hypotheekcoaches geven geen advies, maar ze kunnen veel vragen over de Moneyou Hypotheek en je aanvraag beantwoorden. Bijvoorbeeld over wat de status is van je aanvraag, of de criteria waaraan je documenten moeten voldoen.

hypotheekcoaches

Snel simpel en duidelijk. Bij vragen staat er altijd iemand (vast aanspreekpunt) klaar om je te helpen en uitleg te geven.
Het hele hypotheekaanvraag als zeer prettig ervaren hierdoor.


Ania
06 augustus 2020

Lees meer reviews