Reviews

Moneyou Hypotheek

Vrijblijvend je hypotheek aanvragen

Je hypotheek zelf aanvragen - ben jij er klaar voor? Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuzes maakt, doe je altijd eerst onze kennis- en ervaringstoets. In ongeveer een half uur beantwoord je vragen over de mogelijkheden, regels en risico's die horen bij het aanvragen van een hypotheek.

Zo vraag je een hypotheek aan

 • Check je situatie

  Zet je inkomsten, uitgaven, bezittingen en schulden op een rij. Houd ook rekening met je toekomstplannen. Bereken hoeveel je ongeveer bij ons kunt lenen en welke maandlasten daarbij horen.


 • Doe de kennis- en ervaringstoets
  Je hypotheek zelf aanvragen - ben jij er klaar voor? Om er zeker van te zijn dat je voldoende kennis en inzicht hebt, doe je altijd eerst onze kennis- en ervaringstoets.
  Je kunt ook eerst je hypotheekaanvraag invullen en de kennis- en ervaringstoets daarna doen.


 • Vul je aanvraag in

  Geslaagd voor de kennis- en ervaringstoets? Dan kun je starten met het invullen van je aanvraag.

   

 • Renteaanbod ondertekenen en documenten uploaden
  Nadat je je aanvraag hebt verstuurd, ontvang je van ons een renteaanbod in Mijn Moneyou Hypotheek.

 • Offerte ondertekenen – en naar de notaris!
  Met de documenten die we van je ontvangen, beoordelen we of je de hypotheek die je hebt aangevraagd, kunt krijgen. Als dat zo is, ontvang je van ons een offerte met het definitieve aanbod.

Altijd inzicht in de status van je aanvraag

Bij Moneyou kun je – net als bij een postpakket – via je persoonlijke hypotheekomgeving van dag tot dag je hypotheekaanvraag volgen. Met Track & Trace zie je in 1 oogopslag wat de status is. Duidelijk en eenvoudig.

Hypotheek aanvragen zonder taxatierapport

Als je een hypotheek aanvraagt bij Moneyou heb je in sommige gevallen geen taxatierapport nodig. De waarde van je huis kan namelijk automatisch worden bepaald door Calcasa. Dat scheelt je tijd, moeite en geld.

Onze hypotheekcoaches staan voor je klaar

Zelf je hypotheek afsluiten bij Moneyou betekent niet dat we je aan je lot overlaten. Vanaf het moment dat je hypotheek bij ons aanvraagt staat er een persoonlijke hypotheekcoach voor je klaar. Onze hypotheekcoaches geven geen advies, maar ze kunnen veel vragen over de Moneyou Hypotheek en je aanvraag beantwoorden. Bijvoorbeeld over wat de status is van je aanvraag, of de criteria waaraan je documenten moeten voldoen.

hypotheekcoaches

Snel simpel en duidelijk. Bij vragen staat er altijd iemand (vast aanspreekpunt) klaar om je te helpen en uitleg te geven.
Het hele hypotheekaanvraag als zeer prettig ervaren hierdoor.


Ania
06 augustus 2020

Lees meer reviews