Van renteaanbod naar hypotheekofferte

Het aanvragen van een hypotheek bij Moneyou is geheel vrijblijvend. Dat betekent dat je niets hoeft te betalen en nergens aan vastzit tot het moment dat je de hypotheekofferte ondertekent en naar ons terugstuurt. Voordat je een offerte ontvangt, krijg je van ons eerst een renteaanbod.

Renteaanbod

Als je een hypotheekofferte aanvraagt, ontvang je van Moneyou eerst een renteaanbod. Hierin staat welke rente je bij ons kunt verwachten en wat de bijbehorende maandlasten zijn.

Je kunt je renteaanbod:

  • Vergelijken met dat van andere hypotheekaanbieders
  • Voorleggen aan je hypotheekadviseur
  • Doornemen en bespreken met iemand anders die verstand heeft van hypotheken

Geldigheidsduur renteaanbod

Verder met je hypotheekaanvraag: offerte

Wil je verder met je hypotheekaanvraag? Zorg dan dat je binnen 14 dagen het renteaanbod ondertekent en upload deze op je persoonlijke pagina op 'Mijn Hypotheek'. Ook stuur je Moneyou een aantal documenten. Aan de hand van die documenten beoordelen we of we de door jou gewenste hypotheek kunnen verstrekken. Vervolgens ontvang je van ons een offerte met het definitieve aanbod: als je deze offerte ondertekent en terugstuurt, is je hypotheek rond. Dan kun je een afspraak maken met de notaris voor het ondertekenen van de akte.

Wil je meer weten over hoe het aanvragen en afsluiten van een Moneyou Hypotheek in zijn werk gaat? Bekijk het stappenplan Je hypotheek aanvragen en afsluiten.

Renteaanbod en offerte: allebei vrijblijvend

Zowel het renteaanbod als de hypotheekofferte zijn geheel vrijblijvend: er zit geen enkele verplichting aan vast en je hoeft er niets voor te betalen. Als je er niets mee doet, vervalt je aanvraag automatisch op het moment dat de geldigheidsduur is verstreken. De geldigheidsduur gaat in op de datum dat je van Moneyou het renteaanbod ontvangt. Als je gebruik wilt maken van het renteaanbod dan moet je het wel binnen 14 dagen ondertekenen en retourneren.

Vrijblijvend renteaanbod aanvragen